Hulp bij je boek

Wil je een boek schrijven maar heb je geen idee hoe te beginnen en waar je aan moet denken? Of lukt het je gewoon niet de tijd ervoor te reserveren?

In 2010 rondde ik mijn boek Ziekelijk Gelukkig af. Ik ben vanaf mijn eerste idee ongeveer 2-2,5 jaar bezig geweest met het schrijven van dit boek. Ik weet niet of dat lang is. Ik had zelf -door een chronische ziekte die op dat moment heel erg actief was- een slakkentempo waarin ik op veel dagen maar zo’n 5-10 minuten kon schrijven (in bed!) en de rest vooral in mijn hoofd plaatsvond.

Ik vind het heel leuk mijn kennis over het schrijven van een (non-fictie boek) met je te delen. Ik kan je helpen met de eerste opzet, de opbouw en hoe je het schrijven en het onderzoek doen in kunt passen in je leven. Ik kan je een spreekwoordelijke schop onder de kont geven en je op het ‘rechte pad’ houden.

Ik overweeg ook om een online ‘Hoe begin ik aan het schrijven van een non-fictie boek’ workshop of e-book te creëren.


Z
in in werken met een schrijfmentor of interesse in die online workshop? Laat me dat weten of mail me als je meer info wilt! Mijn e-mail: janet@janetbouwmeester.nl.