Gastspreker of workshop?

Zoek je iemand die een lezing kan geven over of het gezichtspunt van “de patiënt” kan weergeven of zoek je een iemand die een workshop kan geven over positief leven met een chronische ziekte? Zoek niet verder…

 

Lezing/gastsprekerschap
Je kunt mij boeken voor een lezing of als gastspreker. Lezingen geef ik over de van alles wat met het hebben van een chronische ziekte te maken heeft. Ook kan ik het patiëntgevoel (de visie van de patiënt) goed overbrengen wanneer er meerdere gastsprekers bij een bepaald thema zijn. Daarnaast bespreek ik graag thema’s rondom ziekte die in mijn boek ‘Ziekelijk Gelukkig’ ter sprake komen zoals acceptatie, omgaan met je arts, onbegrip,  weer aan de slag, etcetera.

Lezingen duren meestal 20 minuten tot een uur.

Lezingen kunnen speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld individuele patiënten, patiëntenverenigingen, verplegend personeel, huisartsen, artsen in opleiding, werkgevers die chronisch zieken in dienst hebben of willen nemen, mensen met een Wia- of Wajong-uitkering, bedrijfsartsen en andere geïnteresseerden die ofwel zelf chronisch ziek zijn of omgang hebben met chronisch zieken.

 

Neem contact met mij op voor meer info: janet@janetbouwmeester.nl.

 

Workshops
De mini-workshops die ik geef (soms samen met trainer Anneloes Drees) kunnen over dezelfde onderwerpen gaan als de lezingen maar hebben als verschil dat de deelnemers zelf ook actief bezig zijn. Dat kan zijn door middel van een groepsdiscussie of stellingenspel, maar ook door middel van (kleine) (schrijf)opdrachten.

Workshops duren gemiddeld 1 – 1,5 uur.

De workshops zijn geschikt voor individuele patiënten, patiëntenverenigingen, verplegend personeel, huisartsen, artsen in opleiding, werkgevers die chronisch zieken in dienst hebben of willen nemen, mensen met een Wia- of Wajong-uitkering, bedrijfsartsen en andere geïnteresseerden die ofwel zelf chronisch ziek zijn of omgang hebben met chronisch zieken.

 

Voor meer informatie over workshops en andere mogelijkheden, neem contact op met mij via e-mail: janet@janetbouwmeester.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *