Download hier je gratis e-book Evenwicht

Evenwicht febuari 2019Je hebt je opgegeven voor mijn kwartaal nieuwsbrief en als dank daarvoor ontvang je het e-book Evenwicht. Evenwicht gaat over (opnieuw) balans in je leven vinden.

Evenwicht - Janet Bouwmeester

 

— Download hier je e-book in PDF —

Evenwicht

In dit e-book ga ik in op alle aspecten van ‘in evenwicht zijn’ in je lijf. Daarbij heb ik het ook over drukte en onrust in je hoofd. Beide zorgen er misschien voor dat je niet lekker in je vel zit, teveel doet en ook het gevoel hebt dat je nergens aan toekomt. Je ziet niet meer wat ertoe doet en misschien voel je je dan zoals ik me vaak in zo’n situatie voel: uitgeput.

In drie hoofdstukken kijken we samen naar de belangrijkste pijlers van evenwicht ervaren:

  • Verbondenheid
  • Je innerlijke wereld
  • en Je energieniveau.

Veel leesplezier!