Fotoshoot Libelle

Afgelopen vrijdag heb ik een ontzettend leuke dag gehad tijdens een fotoshoot voor Libelle. Voor Grenzeloos Onbeperkt (onze stichting) zijn Anneloes Drees en ik genomineerd voor de Libelle STER Award. Deze award reikt Libelle jaarlijks uit 10 vrouwen  die zich inzetten voor een goed, maatschappelijk doel. STER staat voor STerke vrouwen die hun Energie inzetten voor Resultaat. Vanaf Libelle 10 stelt Libelle  tien weken lang een van de genomineerde vrouwen voor in Libelle. Aan het eind van de rit bepalende lezeressen wie de Libelle STER Award verdient.

Al om 10 uur werden we verwacht in de studio. Dat is errug vroeg als je helemaal uit Groningen komt. We hadden 3 kwartier file-vertraging op de heenweg en waren uiteindelijk maar enkele minuten te laat omdat we ~met onze zeer enthousiaste en goede wil ~ruimschoots op tijd waren vertrokken. Je moet er wat voor over hebben hè!

In de studio (met een fantastisch team leuke mensen) kregen we meteen te zien in welke kleren we zouden worden gehuld. Omdat wij in het groene nummer stonden mochten we in … groen.  Ik kreeg een grijze kuitbroek aan van Esprit (maatje 36, terwijl ze van te voren onze maten hadden gevraagd en ik toch echt maat 40 heb – maar hij paste!! :)), een groen blousje van Steps en een gestreept vest. Ik zou er zelf niet voor kiezen maar het stond best aardig. Allemaal nieuwe zomercollectie en omdat ze promotiemodellen hadden gekregen waren het bijna allemaal minimaten. De pumps die ik erbij kreeg waren fantastisch. Vrijwel alle dames in de studio waren fan en IK mocht ze aan. Ook eigenlijk te klein trouwens (40,5) maar ze vielen groot uit. Na 3 kwartier in de make-up- en haarstoel te hebben gezeten konden de kleren aan en gingen we op de foto. Heel ongemakkelijk als er zoveel mensen staan te staren maar het hielp mij dat we met z’n tweeën waren — en al die lagen make-up draagden ook zeker hun steentje bij. De shoot was na een half uur voorbij (overigens moest hij aan het einde van de dag weer over want de eindverantwoordelijke dame van Libelle wilde niet dat wij voor doek stonden maar in een natuurlijke omgeving …)

Toen mochten wij niet weg. Er moest later die dag (als alle kandidaten die die dag de shoot deden geweest waren) nog een groepsfoto worden gemaakt en dat gebeurde pas rond half 4. Heel jammer dat we zo lang moesten wachten. Ook heel jammer dat we van te voren hadden gemeld dat ik chronisch ziek ben en veel moeite heb met lange dagen en vroeg opstaan en dat we A) toch als allereerste moeten komen en B) het allerlangste van iedereen daar zijn geweest terwijl we C) in absoluut het verst weg wonen en D) ik de enige chronisch zieke was … Maar goed: het was echt top. Heel erg leuk om mee te maken, één van de geneugten van het leven en iets dat ik absoluut niet had willen missen. Ziek zijn heeft mij of de een of andere gekke manier een heel leuk, boeiend en interessant leven gebracht. Ik ben dankbaar!!

Je kunt ons straks terugvinden in Libelle 12 die als het goed is rond 23 maart in de winkels ligt.

Om nog maar even door te gaan met de media: vanochtend had ik een redactrice van Mijn Geheim op bezoek om mijn ‘levens’verhaal op papier te zetten. Ook dit blad ligt waarschijnlijk eind maart in de winkels. Het exacte nummer weet ik nog niet. De bijbehorende fotoshoot moet ook nog plaatsvinden en de fotograaf komt geloof ik naar mijn huis. Dat betekent waarschijnlijk geen visagist maar wel laat uit bed!! 🙂

En dan nog een derde media-bericht: a.s. maandagmiddag komt er een filmploeg van het RTL7 programma FC ZZP in mijn huis om een filmpje van mij te maken. Dat filmpje duurt 3 minuten en komt in de aflevering over ZZP en ziek. Ze hadden mij gevonden via Google en vonden me een interessante kandidaat. Altijd leuk om te horen. Ik vrees wel dat ik wat camera-vrees heb. Maandag zal ik wel merken hoe erg het is. Uitzenddatum is bij mij nog niet bekend …

Het leven is leuk!! Vaak …

 

 

1 gedachte over “Fotoshoot Libelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *