Ga ervoor!!

Maak een lijstje met 10 activiteiten of dromen waarvan je de vlinders in je buik krijgt en die je ruggengraat laten zinderen van vreugde. Zorg ervoor dat je ze makkelijk kunt doen. Schrijf op wat als eerste in je opkomt. Niet: ‘Ik wil profsurfer worden’ maar ‘Ik wil leren surfen’ – daar kun je meteen mee aan de slag!

  1. ………………………..
  2. ………………………..
  3. ………………………..
  4. ………………………..
  5. ………………………..
  6. ………………………..
  7. ………………………..
  8. ………………………..
  9. ………………………..
  10. ………………………..

Hang je lijst ergens op waar je ‘m vaak ziet. Blijf niet hangen in je fantasie maar ga ervoor. Wil je gitaar leren spelen? Duik een goedkoop exemplaar op op Marktplaats of vraag of je hem van iemand kunt lenen. Gratis lessen zijn te vinden op YouTube. Te duur is geen excuus. Je leven maar één keer en dat is nu. Maar er wat van!

Deze opdracht heb ik vriendelijk gejat uit het volgende boek ‘Crazy sexy passievol (over)leven met kanker’ van Kris Carr. Hoewel ik dan wel geen kanker heb en jij misschien ook niet heeft Kris ontzettend goede tips in haar boek staan en is dit boek zeker de moeite waard om te lezen!

 

PS Ik ga emailleren en ik ga zelf leren patroon tekenen en naaien. En daarna wil ik een vechtsport leren en misschien ooit – als mijn gewrichten meewerken in de toekomst – toch nog mijn dromen laten uitkomen op surf- en ski- of snowboardgebied. Ik ben nog steeds jong en jij ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *