Toewerken naar wandelen in de heuvels

Om maar te beginnen met de Margriet, dat wordt nummer 27 en die ligt aan het einde van deze maand in de winkel. Het was een raar interview. Interview zeg ik, maar het wordt geplaatst als een soort ingezonden brief. En het voelt niet als mijn brief: er staan woorden in die ik niet gebruik, zinnen die ik niet zo zou formuleren en ik vind het al met al nog best negatief geworden, terwijl ik me liever focus op de positieve dingen (en het gaat onwijs goed nu!). Toen ik dat nog wilde toevoegen, was daar geen ruimte meer voor, helaas. Lees de Margriet en oordeel zelf. Of … lees het niet en je mist niks. Ik zal uiteraard nog een PDF-je op mijn site Bankhanger J. zetten tezijnertijd.

Nog ruim 2 1/2 week en dan is het weer tijd voor een heerlijke zomervakantie. 19 dagen in 3 landen met zoveel heuvels dat ik op de loopband maar heuvels ben gaan oefenen. Sterkere kuiten leken me nuttig in dit geval. De temperatuur rond het Gardameer ligt op dit moment al op ruim 30 graden en ik hoop van harte dat dat droge hitte is want daar heb ik natuurlijk nog steeds veel baat bij, ondanks dat het nu zo goed gaat. Verder gaan we wat kuurbaden proberen die Hongarije rijk is, niet alleen in Boedapest maar ook in kleine dorpen tegen de Oostenrijkse grens. Men zegt dat het water overal goed voor is. Ik ben benieuwd!
Wanneer ik dan eindelijk op vakantie ga, is de acupunctuur ook meteen afgerond. Ik ga zometeen voor de 8ste keer heen, daarna nog twee keer en dan betaalt de verzekering niet meer, maar het is ook echt ‘klaar’ nu. Ik zou hier nog maanden baat bij moeten hebben.

En verder schrijf, schrijf, schrijf en schrijf ik *lol* Ik vind het steeds moeilijker om te bloggen omdat mijn leven weer steeds normaler wordt. Ja, ook daar kun je over bloggen maar ik was juist begonnen als tijdverdrijf voor al die weken, maanden, dat ik vrijwel niets kon (en ook nog eens wat te melden had over mijn herstel). Nou, met dat herstel lijkt het wel goedgekomen. Dus nu de vraag, zal ik doorgaan met bloggen? Iemand ideeën hierover?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *