Als ik beter ben, dan ga ik …

surfen

Deze blog schrijf ik niet vanuit het idee dat ik gedeprimeerd wil worden van alles wat ik nu en de laatste jaren niet kan, maar om een lijstje te hebben met dingen die ik zou kunnen doen als ik in de komende jaren op wonderbaarlijke wijze weer genezen ben. Een mens moet blijven dromen en hopen toch? 😉

Zo vaak kom ik dingen tegen waarvan ik denk, wat zou ik dat graag een keer (of heel vaak doen). Maar die dingen lukken me nu echt niet …
Hier komen ze:

1. Een dag nergens bij na hoeven te denken, niet hoeven rusten en gewoon leven.
2. (Zee)surfen. Op de een of andere manier lijkt me dit al ruim tien jaar de allerleukste hobby die je potentieel zou kunnen hebben. Nu woon ik niet dicht bij de zee dus echt makkelijk zou het ook niet gaan als ik geen lupus had, maar toch … En ik heb wel eens op een surfplank gestaan, zo’n 10-15 jaar geleden maar toen kreeg ik het zeil niet omhoog. Hmm …
3. Zonder medicijnen van huis vertrekken voor minimaal 24 uur 🙂 Maar als ik genezen ben, zijn ze vast ook niet meer nodig 😉
4. Skiën. Ik ben opgegroeid zonder wintersport en toen ik eindelijk besefte (rond mijn twintigste) dat skiën vast heel leuk zou zijn had ik vreselijk veel last van mijn gewrichten. Nu doen mijn gewrichten het redelijk maar zit mijn energieniveau op nul. Ik vraag me af of de latten en ik ooit kennis met elkaar gaan maken. Oh ja, en ik heb echt een hekel aan kou en winter!!
5. Heel hard rennen en heel lang (maar 5 minuten is ook goed).
6. Naar Macchu Picchu. Het ligt te hoog voor mijn longen 🙁 En op dit moment maak ik even helemaal geen lange vliegreizen meer …
7. Landen waar het vochtig warm is, zoals India. Weer mijn longen die roet in het eten gooien. Grrr. Ik wilde al naar India op mijn 16de. Ik had niet door dat ik toen ook DIRECT moest gaan. Stel niet uit tot morgen of tot je volwassen bent, wat je ook nu kunt doen 😉
8. Eindelijk eens een keer lekker doorwerken aan alle dingen die ik nog in mijn hoofd heb voor deze website en mijn eigen bedrijfje (en dat is echt veel!)
9. In mijn eentje op pad. Echt op pad. Dus niet naar de fysio.
10. Spontaner leven *groteglimlach* Dat ben ik helemaal verleerd!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *