Eerste E-book bijna klaar!

Eerste e-book bijna klaar

Oh no, om de twee/drie weken had ik een vervolg gepland op mijn afval-avonturen maar inmiddels is het al ruim vier weken na de tweede blog en laat de derde nog even op zich wachten. Ik had een kleine dip (die gelukkig is opgelost met Naproxen) maar ik val nog steeds af hoor šŸ™‚ Voor alle mensen die reageren op mijn blogs: excuses voor mijn traagheid. Uiteindelijk krijg je altijd een reactie hoor. Ik vind positieve reacties en persoonlijke verhalen erg leuk en waardeer ze enorm!

De afgelopen maanden heb ik lopen zwoegen op mijn eerste E-book! Ja, echt. Ik ben nog steeds net zo dol op schrijven als vroeger en ik vind het heerlijk me in onderwerpen – die iets met chronisch ziek zijn te maken hebben – te verdiepen, daar met mensen over te praten en de uitkomsten op papier te zetten in een soort handboek. Ik word echt blij van het schrijven en hoewel het me niet altijd lukt (frustratie!) geeft het over het algemeen veel voldoening.

Ziekelijk Gelukkig is uitgegeven door een uitgever (Scriptum Psychologie) en dat vond ik geweldig (ik had toen ook echt even die bevestiging nodig) maar nu is het tijd voor iets anders. Een echt papieren boek is in deze tijd niet meer nodig en het creƫren van een e-book kost qua tijd natuurlijk evenveel uren, dagen en maanden maar qua uitgeven is het maar een fractie van de kosten en dat is voor de lezer toch veel fijner!

Nu ben ik nog aan het uitvinden hoe je een ePub van een bestand kunt maken, zodat het ook op e-readers gelezen kan worden en niet alleen als PDF op je laptop. De eindredactie moet nog gebeuren en er moet nog een fantastische cover komen en dan … klaar!!

Het boek gaat onder meer over hoe je evenwicht kunt vinden in je dagelijks leven, met en ondanks je ziekte of ander ongemak. Ben je benieuwd? Hou dan mijn website in de gaten. Binnenkort plaats ik alvast een stukje van de inhoud online, om te downloaden in PDF.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *