Fringe-kijkers: wat ze over SLE zeggen is onzin

Zojuist zat ik Fringe te kijken (gedownload weliswaar, ik ben al bij seizoen 2) en ik moet even mijn ergernis kwijt. Net als in House (SBS) hadden ze maar eens besloten dat de in dit geval al jaren dode vrouw die werd opgegraven Lupus had. Deze dode vrouw had een soort van gemuteerde baby gekregen omdat ‘vrouwen met SLE geen kinderen kunnen krijgen'(!!??) Kennelijk waren de makers van de serie te lui om gedegen onderzoek te doen want vrouwen met SLE kunnen heel goed kinderen krijgen, ze hebben alleen iets vaker dan gemiddeld kans op een miskraam en zwangerschap gaat in overleg met de arts op een goed (rustig en stabiel) moment.
Anyway, de vader van het kind had dus vanwege de SLE maar besloten het kind te muteren en het was nu dus een halve schorpioen geworden die leefde onder de aarde. Mocht je dus Fringe op Net5 volgen of net als ik downloaden en je ziet aflevering 2 van seizoen 2, negeer alles wat je hoort en ziet … jammer dat als SLE dan eens in het nieuws komt óf er een heel bizar geval bij Dr. House te gast is, óf zoiets als dit *zucht*

PS Ik blog wat minder tegenwoordig, maar dat hadden jullie vast al gemerkt. Daar is een goede reden voor: ik steek bijna alle schrijftijd die ik vrijmaak in mijn boek. Ik begin nu toch een beetje de druk te voelen. In mei zullen jullie het resultaat kunnen lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *